29.07.2024

Lise Öğrencilerimiz Yetkinlik Eğitimi Programını Başarıyla Tamamladı

Lise öğrencilerimiz kasım ayından bu yana devam eden Yetkinlik Eğitimi Programını başarıyla tamamladı.

Lise Öğrencilerimiz Yetkinlik Eğitimi Programını Başarıyla Tamamladı

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Anadolu Lisesi öğrencilerimizin katıldığı, iş dünyasının beklediği 21.yy beceri ve yetkinliklerini geliştirmeye yönelik olarak, Kızanlıklı Akademi ile ortaklaşa yürüttüğümüz "Yetkinlik Eğitimi Programı"nın kasım ayından bu yana süren eğitimlerini "TED Gibi Konuş" başlıklı son dersle tamamlandık. Yapılan sertifika töreni ile programın ikinci mezunlarını verdik.

Sertifikalarını Kurucu Temsilcimiz Esra Sandalcı Adam ve Kızanlıklı Akademi kurucusu Serkut Kızanlıklı'dan alan öğrencilerimizin heyecanını paylaştık.

Öğrencilerimizin üniversite yaşamlarında elde edecekleri kazanımları, henüz lisede eğitim gördükleri sırada almalarını sağlayan, okulumuza özgü tasarlanmış olan programımız, proje geliştirme örneklemleri, vaka çalışmaları ve interaktif eğitimlerle sekiz ay boyunca devam etti.

İzmir’de ilk kez okulumuzda uygulanan, 21.yy yetkinlikleri ile ilgili yüksek bilinç ve farkındalık sağlayan programımız, öğrencilerimizin bu yetkinlikleri önceden edinmelerine ve bir çok alanda daha önde yer almalarına imkan tanımaktadır.